Obeleženo 40 dana od smrti glumca: Pozorište zaboravilo Mandu!
Foto: Printscreen/ Instagram/ Salee.997

Na novom groblju u beogradu

Obeleženo 40 dana od smrti glumca: Pozorište zaboravilo Mandu!

Njegova supruga Anastasija, deca Marko, Marija, Filip i Andrija okupljeni oko parcele u Aleji velikana dočekivali su Mandine prijatelje i kolege, koji nisu mogli da sakriju suze
Objavljeno: 08:30h

Dok je sunce neumitno pržilo, juče u prepodnevnim časovima na Novom groblju održan je pomen Miloradu Mandiću Mandi. Njegova supruga Anastasija, deca Marko, Marija, Filip i Andrija okupljeni oko parcele u Aleji velikana dočekivali su Mandine prijatelje i kolege, koji nisu mogli da sakriju suze.

Među poslednjima su stigli Vesna Trivalić i Dragan Bjelogrlić. Vesna nije mogla da zadrži suze i dugo je grlila Anastasiju. Ipak, osim Nenada Nenadovića, skoro niko iz pozorišta „Boško Buha“, pozorišta čiji je Manda bio upravnik, nije došao.

Kada je sveštenik održao pomen, i kada se gužva oko Mandine večite kuće malo raščistila, jedna žena se izdvojila i uz jecaje se oprostila od Mande.

Posle nekoliko trenutaka se uz odlučan korak uputila prema nekolicini novinara.

- Hoću nešto da kažem. To niko ne sme, ali ja ću da kažem. Ja sam Mandina iskrena drugarica Persa. Radila sam u pozorištu „Boško Buha” kao spremačica 33 godine i dve i po godine sam u penziji. Manda me nikad nije odvajao od drugih, uvek me je cenio.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.