Mira Banjac kao da je predosećala neko zlo: Evo šta je rekla Mandi na poslednjem viđanju!
Foto: Fonet, Dragan Kadić

bio je ljudina!

Mira Banjac kao da je predosećala neko zlo: Evo šta je rekla Mandi na poslednjem viđanju!

Na Živojinovićevom ispraćaju govorio je emotivno, ali delovao je izgubljeno, znojio se, tu sam ga poslednji put videla, ne znajući da je bolestan, navodi glumica
Objavljeno: 18:25h

Srpski glumci su i tokom jučerašnjeg dana bili u šoku zbog tragične i prerane smrti Milorada Mandića Mande! Mando, ne želim ovako da odrastem: Dirljivo oproštajno pismo dečaka iz predstave Petar Pan! Manda je ostavio neizbrisiv trag u srpskom glumištu, a njegov odlazak je izuzetno veliki udarac za domaću kulturu.

A photo posted by HOTSPORT.RS (@_hotsport) on

Mandina poslednja fotka pred izlazak na scenu! Cela ekipa nasmejana, a 10 mina kasnije... Glumica Mira Banjac kaže da je reč o glumcu koji se toliko zalagao za pozorište da ga je to verovatno i koštalo zdravlja. Ona se posebno priseća njihovog poslednjeg susreta na sahrani Velimira Bate Živojinovića.

foto: Fonet

Bjelogrlić lije suze, estrada u šoku: Svi plaču za pokojnim Mandom! (FOTO) - Za mene je tužna uspomena kad je on na Batinoj sahrani govorio veoma emotivno, ali je, s druge strane, delovao potpuno izgubljeno. Znojio se, pa sam mu dodala stolicicu uz reči: „Ajde, Mando, malo se odmori“, a on mi odgovori: „Da, moram!“ Tu sam ga poslednji put videla, ali nisam znala da je bolestan. Bio je to sjajan čovek, divan i duhovit glumac, domaćin - priča Mira Banjac.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.