Bravo, Nedo! Još nije dobro, nosi longetu, ali ovo što se danas desilo uliva nadu za oporavak!
Foto: Dado Đilas

Svaka čast!

Bravo, Nedo! Još nije dobro, nosi longetu, ali ovo što se danas desilo uliva nadu za oporavak!

Glumica se još ne oseća dobro, ali ima i lepih vesti!
Objavljeno: 18:52h

Neda Arnerić je pre dva dana prvi put prošetala hodnicima Urgentnog centra, gde se nalazi od 8. maja zbog pada sa trećeg sprata zgrade u Dubljanskoj ulici na Vračaru. Čuo sam jeziv krik, a potom tup udarac! S ove terase je pala Neda Arnerić! (FOTO) (VIDEO)

foto: Damir Dervišagić

Ona se uspešno oporavlja od teških povreda koje je zadobila tom prilikom, nosi longetu na vratu i pojas oko struka, i konačno je izašla iz depresije u kojoj je bila. Neda uz pomoć medicinskog osoblja ustaje iz kreveta i šeta se.

foto: Damir Dervišagić

- Nedino zdravstveno stanje je stabilno i ona se uz adekvatnu medicinsku negu odlično oporavlja. Iako je trebalo da napusti bolnicu, lekari su odlučili da je zadrže još nekoliko dana radi daljeg posmatranja. Ona će svakog dana uz njihovu pomoć šetati po hodniku. Neda je konačno nasmejana, vedra i optimistična. Čini mi se da ponovo voli život, a jedva čeka da se vrati svom suprugu i obavezama koje ima. Ona je stvarno jaka žena, a bilo mi je drago kad sam čuo da je srećna što ponovo hoda - kaže izvor iz Urgentnog cenrtra i dodaje da bi Nedin puni oporavak trebalo da potraje naredna dva meseca. (A. Đ. / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.