I današnja drama br. 2 se završila dobro! Neda nije životno ugrožena, ali nije ni sve tako lepo...

sreća u nesreći

I današnja drama br. 2 se završila dobro! Neda nije životno ugrožena, ali nije ni sve tako lepo...

Posle drame oko velikana našeg glumišta Bate Živojinovića, i Nedina borba se završila na srećan način!
Objavljeno: 19:08h

Legendarna glumica Neda Arnerić u stabilnom je stanju i nije životno ugrožena, a prve prognoze kažu da će se oporaviti, bez posledica invaliditeta, ali da će joj trebati dooosta vremena za to. Čuo sam jeziv krik, a potom tup udarac! S ove terase je pala Neda Arnerić! (FOTO) (VIDEO) Ovu informaciju su dali u Urgentnom centru, gde je Neda Arnerić smeštena u šok sobu. Ona se dobro oseća. U policijskom izveštaju nesreće stajaće da je glumica pala prostirući veš. Tu informaciju je u medijima izneo i njen suprug. U međuvremenu, televizija Pink je javila da je navodno u pitanju pokušaj samoubistva.

U Urgentnom centru su rekli da se ona oseća dobro i da je provela mirnu noć, i što je najvažnije, povrede su takve da joj se predviđa oporavak. - Možemo da kažemo da je imala sreće - rekao je izvor iz Urgentnog centra. Evo zašto mi se nije posrećilo da imam decu: Ispovest Nede Arnerić će vam slomiti srce! Glumica je, inače, u nedelju uveče pala na limeni krov prizemnog lokala u njenoj zgradi pri čemu je zadobila teške telesne povrede. Neda Arnerić je pala sa trećeg sprata svoje zgrade. Nakon što je hitno prevezena u Urgentni centar, utvrđeno je da je zadobila prelom petog vratnog pršljena, prvog lumbalnog i dvanaestog grudnog pršljena.

Otkriven razlog pada se terase?! Evo na šta se Neda Arnerić žalila pre kobnog pada! Nedin oporavak, prema rečima lekara, u mnogome zavisi od toga koliko je i da li je oštećena kičmena moždina. Kod takvih povreda, posebno pri prekidu kičmene moždine u vratnom delu kičme, podrazumeva se trajni invaliditet. Prema sadašnjim informacijama, Neda Arnerić je u nesreći imala i malo sreće. Njeno stanje se intenzivno prati i biće poznato koliko brzo će se oporaviti i koliki će to opravak biti, ali, prema prvim informacijama, uz izuzetnu negu, ona bi mogla da nastavi s normalnim životom. (Espreso.co.rs/ Nedeljnik.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.