Čuo sam jeziv krik, a potom tup udarac! S ove terase je pala Neda Arnerić! (FOTO) (VIDEO)

ispovest komšije koji je spasao

Čuo sam jeziv krik, a potom tup udarac! S ove terase je pala Neda Arnerić! (FOTO) (VIDEO)

- Izašao sam u hodnik i razvalio prozor koji vodi do krova na koji je pala Neda. Uz pomoć daske za peglanje sam je imobilisao - kaže A. N.
Objavljeno: 19:09h

Komšija Nede Arnerić, koji stanuje na prvom spratu njene zgrade, delimično je zaslužan za spasavanje života poznate glumice. Neda Arnerić kritično: Pala sa terase trećeg sprata i polomila tri pršljena Kako je A. N, Nedin sused i lekar po zanimanju ispričao, u trenutku kad se dogodila nesreća on je sedeo u dnevnoj sobi s ćerkom i gledao televiziju. Evo zašto mi se nije posrećilo da imam decu: Ispovest Nede Arnerić će vam slomiti srce!

Foto: Zorana Jevtić

Nedin suprug otkriva šta je prethodilo kobnom padu: Pričala mi je o sastanku, a onda je izašla na terasu i... - Čuo sam jeziv krik koji je došao spolja. Zatim je usledio jak udarac. Pomislio sam da je možda neko od komšija jako zalupio vratima - kaže A. N. za "Blic". Otkriven razlog pada se terase?! Evo na šta se Neda Arnerić žalila pre kobnog pada! Međutim, neposredno potom, drugi komšija mu je zazvonio na vrata i saopštio da na aluminijumskom krovu antikvarnice, koja se nalazi u podnožju zgrade, leži telo.

- Izašao sam u hodnik i razvalio prozor koji vodi do krova na koji je pala Neda. Uz pomoć daske za peglanje sam je imobilisao - ispričao je A.N. Neda Arnerić: Klinci su se za mnom drali - I tata bi, sine! (VIDEO) Kako je rekao, Neda Arnerić na telu nije imala vidljivih povreda, niti krvarenja.

Foto: Zorana Jevtić

Pogledajte kako danas izgledaju glumice koje su snimile najerotskije scene u Jugoslaviji! (FOTO) (VIDEO) Glumica je sinoć pala s terase svog strana na trećem spratu, u Dubljanskoj ulici na Vračaru. Ona je sa teškim povredama pršljenova primljena na Urgentni centar. Glumica je, kako je potvrđeno za "Blic", još uvek u teškom stanju. Bila je toliko dobra riba da je i Šaft balavio za njom: Da li je ovo najseksi srpska glumica ikad? (VIDEO) (Espreso.co.rs / Izvor: Blic / Foto: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.