Nedin suprug otkriva šta je prethodilo kobnom padu: Pričala mi je o sastanku, a onda je izašla na terasu i...

u teškom stanju

Nedin suprug otkriva šta je prethodilo kobnom padu: Pričala mi je o sastanku, a onda je izašla na terasu i...

Poznata srpska glumica Neda Arnerić sa teškim telesnim povredama sinoć je primljena u Urgentni centar
Objavljeno: 19:09h

Neda Arnerić se trenutno nalazi na šok odeljenju u Urgentnom centru, gde joj se ukazuje lekarska pomoć, rečeno je u ovoj ustanovi. Doktori su utvrdili da je glumica prilikom pada sa trećeg sprata svoje zgrade zadobila teške povrede. Neda je zadobila prelom jednog vratnog pršljena, jednog kičmenog i jednog grudnog pršljena.

- Neda je juče došla sa poslovnog sastanka povodom snimanja neke serije, i požalila se da je umorna. Zajedno smo gledali Đokovićev meč na televiziji, nakon čega je ona izašla na terasu da prostre veš. Ne znam šta se desilo, samo sam u jednom trenutku čuo da je pala - rekao je Nedin muž Milorad. Glumica je pala sa terase svog stana na trećem spratu stambene zgrade na Vračaru na limeni krov lokala koji se nalazi u prizemlju. Neda Arnerić, jedna od najpoznatijih srpskih glumica rođena je 15. jula 1953. godine u Knjaževcu. Od rane mladosti je pokazivala interesovanje za scensku umetnost, pa je tako sa trinaest godina snimila svoj prvi film „San“ i postala prva dečija filmska zvezda u bivšoj Jugoslaviji. Dve godine kasnije, kao petnaestogodišnja devojčica upisala je Akademiju za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu.

Za svoja ostvarenja na filmu, 2009. godine, dobila je „Plaketu Jugoslovenske kinoteke“. 2010. godine dodeljena joj je Nagrada „Pavle Vuisić“, koja se dodeljuje glumcu za životno delo. U dosadašnjoj karijeri snimila je preko 110 filmova i odigrala preko 40 uloga u pozorištu. (Espreso.co.rs/ Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.