OLGA ODANOVIĆ, dobitnica nagrade Žanka Stokić: Htela sam da napustim glumu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet

nikada ne odustajte

OLGA ODANOVIĆ, dobitnica nagrade Žanka Stokić: Htela sam da napustim glumu! (FOTO) (VIDEO)

Poznata glumica koja se već više od 30 godina bavi glumom, otkriva zbog čega je želela da napusti ovaj poziv i zbog čega je odlučila da to ipak ne učini
Objavljeno:

Glumica Olga Odanović juče je u Narodnom pozorištu u Beogradu dodeljena nagrada „Žanka Stokić”, koja se od 2003. godine, na inicijativu Mire Stupice, dodeljuje ličnosti koja je obeležila filmski, televizijski i pozorišni život u Srbiji.

Već više od 30 godina Olga svojom pojavom na sceni pleni i svaka nova uloga za nju predstavlja poseban izazov, međutim, glumica za „Alo!” govori kako je pomišljala da prestane da se bavi ovim poslom. Olga se priseća svojih početaka i opisuje ih rečima:

"Htela sam da napustim glumu, znate kako, glumci su vrlo čudan sloj ljudi. Svi smo mi senzibilni. Da se razumemo, nema čoveka koji nije, neki manje, neki više. Ali spadam u one hipersenzibilne. Imala sam razne trenutke moje sumnje, da li to što ja radim nešto znači, da li je vredno ili nije, da li treba da prestanem, da li sam uradila ovo ili ono. Imala sam ta stalna preispitivanja, a onda sam rekla da ne moram da prestanem".

PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA! Evo šta je Glogovac odlučio da uradi ZBOG JEDNE ŽENE!

Ona još dodaje:

"Posle toliko godina razmišljanja, shvatila sam da je gluma moja potreba. To je zaista najbolja definicija koja opisuje mene".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.