PROBAO PRŠUTU, KAJMAK I PREBRANAC I RASPAMETIO SE! Mihail Barišnjikov baš uživa u Beogradu!
Foto: printscreen/youtube

Uživancija

PROBAO PRŠUTU, KAJMAK I PREBRANAC I RASPAMETIO SE! Mihail Barišnjikov baš uživa u Beogradu!

Tradicionalna jela probao je u jednom od najpoznatijih prestoničkih restorana, gde je uživao u prebrancu, ajvaru i paprici s belim lukom
Objavljeno: 13:29h

Čuveni baletski igrač Mihail Barišnjikov, čiju će predstavu "Brodski/Barišnjikov" od nedelje 23. aprila, u tri noći i tri izvođenja, videti publika u Pozorištu na Terazijama, juče je prvi put "okusio" Beograd i njegove čari, koje su ga na prvi pogled osvojile. Dolaze beli ratnici, nacionalisti i katolici! Desničari pravili nerede zbog Frljićeve predstave! Baletska legenda je oduševljena prestonicom, arhitekturom starog grada, ali i našom kuhinjom. Tradicionalna jela probao je u jednom od najpoznatijih prestoničkih restorana, gde je uživao u prebrancu, ajvaru i paprici s belim lukom. Barišnjikov je poželeo da proba kajmak i pršutu, koje su mu preporučili njegovi prijatelji, pa da i na ovaj način upozna zemlju u kojoj je gost. Što se hrane tiče, Barišnjikov nije probirljiv, ali ne želi da ga iko uznemirava dok uživa u jelu. Odbio je da se fotografiše "sa kašikom u ruci".

Baletan, koji je ženska srca osvojio ulogom Petrovskog u seriji "Seks i grad", sumoran i hladan jučerašnji dan iskoristio je da prošeta Beogradom. Posebno je oduševljen istorijskim jezgrom grada.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.