Izbacili je iz stana, dobila gangrenu, preti joj AMPUTACIJA NOGE! Legendarna glumica na ivici preživljavanja! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Jadranka Matkovic

jedva preživljava

Izbacili je iz stana, dobila gangrenu, preti joj AMPUTACIJA NOGE! Legendarna glumica na ivici preživljavanja! (FOTO)

- Advokatica mi je rekla da od sutra više ne stanujem tu. Mirno sam izašla, a drugi dan sam sve svoje stvari našla razbacane na ulici. Od šoka sam kolabirala - ispričala je glumica
Objavljeno:

Prijateljica glumice, Tina Puhalo juče je na Fejbuku pokrenula akciju za pomoć Jadranki koja jedva preživljava. Sve je počelo sa iseljenjem iz stana, nakon čega su počeli brojni zdravstveni problemi i nemaština.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Ne mogu sebi oprostiti greške iz mladosti. Nisam prihvatila stalni angažman u pozorištu jer sam mislila da ću više raditi ako ostanem slobodna umetnica. Danas znam da mi je to bila najveća greška u životu", kaže zagrebačka glumica Jadranka Matković.

Prijateljica Tina Puhalo juče je na društvenim mrežama pokrenula akciju za pomoć Jadranki koja već nekoliko godina jedva krpi kraj s krajem.

"Od 1988. godine sam živela u gradskom stanu od 23 kvadrata, na 4. spratu bez lifta, u Zvonimirovoj ulici i to kao nezaštićeni stanar. Dan pre no što su mi izbacili stvari na ulicu došla je advokatica i rekla mi da od sutra više ne stanujem tu. Mirno sam izašla, a drugi dan sam sve svoje stvari našla razbacane na ulici. Od šoka sam kolabirala", govori glumica, koja je u karijeri odigrala 70-ak filmskih i 30-ak televizijskih uloga, a glumila je i mnogim pozorišnim predstavama.

Kako kaže, nakon izbacivanja je zbog povišenog šećera dobila gangrenu pa joj je pretila amputacija noge. Od tada hoda sa štakom, a pre dve godine je slomila i nogu. Grad joj je dodelio stančić na Prisavlju, ali u njemu nije mogla da ostane.

Bonus video:

Bio je najduhovitiji srpski voditelj, Minimaksovi fazoni se prepričavaju i 12 godina posle njegove smrti

(Espreso.co.rs/ Izvor: 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.