Nova avantura omiljenih likova: Maša i Medved na ledu u Kombank Areni (FOTO) (VIDEO)
Foto: Promo

1. i 2. april

Nova avantura omiljenih likova: Maša i Medved na ledu u Kombank Areni (FOTO) (VIDEO)

Ulaznice po ceni od 1.200 dinara već su u prodaji
Objavljeno: 09:41h

Glavni likovi crtanog filma koji je opčinio mališane širom sveta, Maša i Medved, upustiće se u novu avanturu! I to na ledu!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jedinstvena ledena predstava, koja će se održati u Kombank Areni 1. i 2. aprila, kreirana je prema originalnim motivima ruske animirane bajke koja je oborila sve rekorde gledanosti i zvanično se 2016. našla na prvom mestu najgledanijih crtanih filmova na Jutjubu, sa preko 18 milijardi pregleda.

Po prvi put u Srbiji, Arena dovodi originalnu, licenciranu predstavu "Maša i Medved na ledu", jedinstvenu adaptaciju ove ruske hit animirane serije. Omiljeni crtani junaci kroz interaktivnu predstavu i animacije povešće vas u šumsku pustolovinu ispunjenu smehom, humorom i dobrom muzikom sa više od 30 akrobata, plesača i profesionalnih klizača.

foto: Promo

Predstava kombinuje pozorišnu i muzičku umetnost sa klizanjem i neverovatnim animacijama na LED ekranima površine od 138 kvadratnih metara. Sve to prate spektakularne raskošne scene a tu su i čuveni likovi od ježeva i zečeva do vuka koje poznaju svi gledaoci ove bajke. Predstavu "Maša i Medved na ledu" do sada je pogledalo više od 100.000 dece i odraslih širom Evrope!

foto: Promo
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.