Pozorišno istraživnaje esktremizma: Predstava Tri lica ogledala u Parobrod teatru
Foto: Promo

UK Parobrod

Pozorišno istraživnaje esktremizma: Predstava Tri lica ogledala u Parobrod teatru

Predstava otkriva tri lica društvene stvarnosti: prvu svakodnevnu svima vidljivu, drugu skrivenu a ipak univerzalnu i treću misaonu, intelektualnu, kritičku...
Objavljeno: 19:24h

Predstava "Tri lica ogledala" Omen teatra, pozorišno istraživnaje ekstremizma u režiji Gordane Lebović, biće izvedena u petak 20. januara u Parobrod teatru UK Parobrod.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Predstava, u kojoj uloge tumače: Slobodan Beštić, Pavle Pekić i Vlada Aleksić, je pozorišni i društveni eksperiment koji spaja u jedno, glumca kao osobu, kao lik i kao društveno osvešćeno biće.

Predstava otkriva tri lica društvene stvarnosti. Prvu svakodnevnu, svima vidljivu koja nas informiše o zbivanjima oko nas. Drugu skrivenu, a ipak univerzalnu i arhetipsku. Treća misaonu, intelektualnu, kritičku, onu sposobnu da otkrije mehanizme funkcionisanja prve dve.

foto: Promo

Da bismo videli ta lica javnosti, potrebno je da vidimo sve njene odraze u ogledalu i da ih postanemo svesni. Potrebno je da skinemo sopstvene maske, pa pogledamo sopstveni odraz i budemo iskreni prema sebi.

Predstava "Tri lica ogledala" je od strane pozorišne javnosti i kolega, doživljena kao najbolji "off projkat" prošle godine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.