KAPETANE KUKA, PAZI SE Petar Pan večeras dolazi u BG! Može da leti, ali je poneo i klizaljke! (FOTO)
Foto: Promo

čarobni svet Nedođije

KAPETANE KUKA, PAZI SE Petar Pan večeras dolazi u BG! Može da leti, ali je poneo i klizaljke! (FOTO)

Predstava se izvodi na srpskom jeziku a kroz avanture Petra Pana vodiće vas glumci Nikola Ranđelović i Dragan Vujić Vujke
Objavljeno:

Zimska čarolija za najmlađe "Petar Pan na ledu" počinje da se igra večeras u 18.30 časova u Kombank Areni. Za dane vikenda, u više dnevnih termina, Petar Pan, Zvončica i njihovi drugari, vodiće sve prisutne do čarobnog sveta Nedođije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Bravure od kojih zastaje dah na ledu izvodiće više od 20 klizača u živopisnim kostimima. Bogata rasveta sa preko 100 reflektora daće ovoj predstavi magični izgled zemlje Nedođije.

foto: Promo

Površina po kojoj će klizati Petar Pan, Zvončica i njihovi drugari je neverovatnih 20x30 metara što je jedna od najdužih ledenih podloga formirana u Areni. Takođe, ovo je prva predstava vidljiva u 360 stepeni, tj. sa svih mesta u sali.

Predstava će biti na srpskom jeziku a kroz avanture Petra Pana vodiće naš mladi glumac, Nikola Ranđelović. Večitog suparnika, Kapetana Kuku, glasovno će dočarati Dragan Vujić Vujke.

foto: Promo

Ulaznice su u prodaji po cenama od 990, 1200, 1500, 1800 i 2200 dinara i mogu se naći na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centar Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra kao i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Predstave će se prikazivati u terminima:

Petak, 23.12. od 18.30h,

Subota, 24.12. od 11.30h, 15h i 18.30h,

Nedelja, 25.12. od 11.30h i 15h.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.