Pank rok scena ove nedelje Adi - Atehist Rap, Goblini i Six Pack!
Foto: Promo

ekstra program!

Pank rok scena ove nedelje Adi - Atehist Rap, Goblini i Six Pack!

Najbolji rok dokumentarac i tri kultna benda Atheist Rap, Goblini i Six Pack obeležiće petu nedelju na APA Beer Gardenu
Objavljeno: 18:09h

Posetioci Beer Gardena i ove nedelje moći će da, uz raznovrsnu pivsku ponudu, uživaju i u bogatom filmskom i muzičkom programu.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

foto: Promo

U utorak, 12. jula posetioci bioskopa na otvorenom moći će da pogledaju film „20.000 Days On The Eart/ Nick Cave“. Rediteljski dvojac Forsita i Polard, u svom pažljivo komponovanom filmskom debiju kombinuju fikciju i stvarnost, privatni i javni život u jednom danu dinamičnog života poznatog muzičara. Pored Kejva, koji je i narator i članova njegovog benda, u filmu se pojavljuju i Kajli Minog, kao i engleski glumac Rej Vinston. Po završetku projekcije provod će se nastaviti uz koncert Nick Cave tribute benda. Sreda 13.jul počinje koncertom majstora akustike, budući da od 19 časova do 21.30 nastupaju Mr. Swagger i Good old Woya & Friends. Nakon njih uslediće koncert kultnog novosadskog pank rok benda Atheist Rap, koji će na Adu doneti ogromnu energiju i 25 godina koncertnog iskustva.

Snagu dobre pank rok muzike publika će moći da oseti i naredne večeri, u četvrtak od 21.30h uz šabački bend Goblini. Bend koji se devedesetih pozicionirao kao jedan od najvažnijih rok sastava u regionu, najavio je da će beogradsku publiku, još jednom, podsetiti na neke od najboljih numera savremene rok scene, kao što su „Cipjonka“, „Ima nas“, „Voz“, „Anja volim te“ i „U magnovenju“ koja je objavljena pre dvadeset godina.

U petak zagrevanje počinje uz Garden Mainstream Trio od 19 sati, a od 22 sata slede najbolje pesme legendarnog Smaka uz Kepu &Free Spirit. I subota, donosi zanimljiv program uz svirke benda Antidepresiv od 18 sati, i od 20.30 koncerta benda Koalicioni Sporazum. Glavne zvezde te večeri biće još jedni veteran pank rok scene Six Pack, poznati po svojim kritikama društva, ali i nekim od najlepših ljubavnih pesama.

Program nedeljom rezervisan je za prave letnje matine žurke, Corona Summer Vibes, a za program ove nedelje od 17 do ponoći biće zadužen trojac Timbe, Kobazz i Iron.

Ulaz na APA Beer Garden je besplatan.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.