U utorak svi pravac u Petak - da đuskamo uz hitove Džejmsa Brauna! (VIDEO)

rođendanaaaac!

U utorak svi pravac u Petak - da đuskamo uz hitove Džejmsa Brauna! (VIDEO)

Ako volite velikana soul i fanki muzike Džejmsa Brauna, onda je red i da proslavite njegov rođendan! Nemojte da vas ovi dani zbunjuju ;)
Objavljeno:

U utorak 3.5. u "Klubu Petak" se proslavlja rođendan legende soul muzike Džejmsa Brauna. Espreso na MTV! U novoj epizodi Jelen Top 10 Minuta saznajte kako je Taš opet postao naš! Muziku će u čast ovog velikana puštati Bege Fank i Voke Fu 93 Kru, koji će nas uz hitove Hardest working man-a in showbizzness naterati da đuskamo celu noć. Džejms Braun je jedan od najproduktivnijih pevača, tekstopisaca, vođa benda i muzičkih producenata. Bio je jedna od ključnih pokretačkigh snaga gospela, ritam i bluza, soul, bluz i fank muzike. Ostavio je veliki trag i u drugim muzičkim žanrovima uključujući rok, džez, rege, disko, rege i elektronske muzike, kao i u hip hopu. Ovi niko ne zna, ali... Prins komponovao jednu od najlepših pesama svih vremena! (VIDEO)

Muzičku karijeru započinje 1953. godine, a slavu dostiže u kasnim 50-tim godinama 20. veka. Braun je jedan od muzičara koji je i aktivno učestvovao u političkom životu SAD-a, istupao je u ime Afričkih crnaca i podržavao Ričarda Niksona.

3.5. se okupljamo da proslavimo rodjendan The godfather of soul, Hardest working man in showbizzness , Father of funk and hip hop

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.