Ovu grčku pesmu svi znate, ali verovatno nemate pojma kakav je švalerski tekst u pitanju! (VIDEO)

bili smo u zabludi

Ovu grčku pesmu svi znate, ali verovatno nemate pojma kakav je švalerski tekst u pitanju! (VIDEO)

Nikada ne biste pogodili o čemu zapravo govori tekst jedne od najpoznatijih grčkih pesama "Maria me ta kitrina"

Objavljeno:

Sigurno ste nekada u životu čuli ovu pesmu, pevušili je s vremena na vreme, povezivali je s morem i zaljubljenošću... Naravno, ukoliko ne razumete grčki jezik. Jedna od najpoznatijih grčkih pesama "Maria me ta kitrina" uopšte nema ni trunke romantike u sebi. Da li ste čuli kako Valter brani Sarajevo na kineskom? Crkavanje od smeha :) (VIDEO) Za laike je jedina reč koju će u ovoj pesmi razmeti svakako Marija. Žensko ime, kao što i u životu biva, lako navede na stranputicu, te ćete pomisliti da je reč o nekoj ljubavnoj pesmi. Verovatno o nekoj teškoj patnji za nekom tamo malom, buckastom Marijom. No, prevarićete se! Tekst ove pesme uopšte nema veze sa tim, štaviše... Nemo mi lozu od kave razdvajat! 18 najluđih MEME odvala Šćepana Šćekića - valjanje od smeha!

Printscreen/ YouTube/ Eve Davis

Marija nije bucmasta, ona je u žutom, a pored toga je i poprilično razbludnela. Ona voli i muža i komšiju, a kog od njih dvojice voli više otkrićete u pesmi.

Smeha radi, evo vam i gratis još jedno genijlno izvođenje ove pesme! Garant ste se pitali kako to izgleda kada mali Japanci zapevaju na grčkom jeziku. Jer zaboga, ko se nekada u životu o tome nije zapitao?! Neprocenjivo, verujte!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.