Ubila ga je njegova najveća ljubav! Zbog ovoga će Bata Stojković uvek biti legenda!

Dosledan do kraja

Ubila ga je njegova najveća ljubav! Zbog ovoga će Bata Stojković uvek biti legenda!

Skoro mesec dana pred smrt Danilo Bata Stojković odigrao je svoju poslednju predstavu, nakon toga, do samog kraja života ni o čemu nije želeo da priča sem o pozorištu i fudbalu
Objavljeno: 20:59h

Legendarni glumac Danilo Bata Živojinović bio je za života više puta operisan, ali ipak nije dozvoljavao da publika ispašta zbog njegovih zdravstvenih problema. Svi smo ga obožavali, ali da je Bata Stojković još živ - danas bi ga zbog ovoga mrzele sve devojke u Srbiji!

- Imao je devet operacija, ali odlazak na predstave naprosto ga je dizao. Nikoga nije ni pitao da li iz bolnice može da ode da igra, već je sve moralo da bude gotovo do predstave. Trinaestog februara odigrao je svog poslednjeg Profesionalca, bili su tu neki slovenački studenti koji su želeli da ga vide. Jedva je izdržao, ali je ostao do kraja. Pre toga 5. februara izveo je tristotu Korešpodenciju, a 15. februara ponovo je ušao u bolnicu, dok je 16. sahranjen. Šta da vam kažem, to je tako. Poslednjih dana ni o čemu nije hteo da razgovara osim o fudbalu i pozorištu. Svi su dolazili da mu podnose izveštaje šta je i kako je bilo - rekla je njegova udovica Olga. Zbog ove 3 stvari je cela Jugoslavija obožavala Batu Stojkovića, ali ne i njegova žena!

Čovek koji nas je pre 14 godina napustio do kraja je ostao dosledan sebi i svojoj najvećoj ljubavi - glumi. (Espreso.co.rs/ Story.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.