Zabranjenima ulaz besposlen: Zbogom Brus Li u Zagrebu i Osijeku (VIDEO)

etno pank veseljaci

Zabranjenima ulaz besposlen: Zbogom Brus Li u Zagrebu i Osijeku (VIDEO)

Nakon dve godine u Hrvatsku se vraćaju etno-pank-rok veseljaci Zbogom Brus Li
Objavljeno: 10:05h

Posle uspešne promocije u Novom Sadu, Zbogom Brus Li nastavlja promociju fotomonografije "Zabranjenima ulaz besposlen" u klubu KSET u Zagrebu u četvrtak 3. marta i u klubu EXIT u Osijek u petak 4. marta. Vi nou ingliš, vir džast pritending! Najurnebesniji domaći prevodi imena stranih filmova! (VIDEO)

Nakon dve godine u Zagreb i Osijek se vraćaju etno-pank-rok veseljaci Zbogom Brus Li. Razlog je objavljivanje fotomonografije naziva "Zabranjenima ulaz besposlen". Knjiga teška 452 stranice je puna lake filozofije i poluteškog rock'n'rolla. Osim knjige bend se aktivirao i oko snimanja autobiografskog filma koji su najavili izbacivanjem nove pesme "Pevaju svi". Momci napominju da je bolje izdati film ili pesmu nego prijatelja, te najavljuju koncert prepun energije, akcije, šarenila i znoja.
Promo
Fotomonografiju je složio Nebojša Reljin Feki, dok film radi Miroslav Jović Joca. Zbogom Brus Li je nastao 1992. Odmah su krenuli da kombinuju rok i pank sa tradicionalnom vojvođanskom muzikom. Osim klasične postave instrumenata bend sadrži begeš i tamburu. Nakon 90ih ZBL su usporili sa koncertima, da bi nakon 2005. godine opet intenzivno krenuli da sviraju u republikama i pokrajinama stare Juge: Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Makedonija; kao i u drugim susednim zemljama: Mađarska, Nemačka, Italija, Poljska, Rumunija, Austrija.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.