ZVUK ULICE - specijalni gosti na velikom beogradskom koncertu grupe Anton i Hevi Hipi Bejbi (VIDEO)
Sreda, 21. mart, Dom omladine Beograda, Foto: Promo

grupa iz koje su nastali idoli

ZVUK ULICE - specijalni gosti na velikom beogradskom koncertu grupe Anton i Hevi Hipi Bejbi (VIDEO)

Legendarni beogradski sastav iz prednovotalasnog perioda ZVUK ULICE, grupa iz koje je kasnije nastao VIS Idoli, ponovo je aktivan!

Objavljeno: 13:45h

Originalni članovi grupe Kokan Popović (bubnjevi i vokal), Vlada Divljan (gitara i vokal), Zdenko Kolar (bas, prateći vokal), Dragana Milković (klavijature, vokal), Bora Antić (saksofon) imali su ideju o ponovnom okupljanju originalne postave grupe još pre nekoliko godina, ali je iznenadni i prerani odlazak Divljana, između svega ostalog, omeo i planove o reaktiviranju grupe. Uz nove mlađe snage Miloša Milosavljevića (gitara) i Duleta Trnavca (saksofon), Kokan, Dragana i Zdenko su odlučili da ZVUK ULICE mora da živi!

Trenutno u studiju Digimedia rade na finalizaciji svog novog albuma u produkciji Koje (Disciplin A Kitschme), a u sredu, 21. marta, ZVUK ULICE će nastupiti kao gosti na koncertu novog benda Nebojše Antonijevića Antona, Anton i Hevi Hipi Bejbi, na otvaranju druge regionalne KONTAKT muzičke konferencije.

Ulaznice za koncert još uvek su dostupne po promotivnoj ceni od 800 dinara na blagajnama Eventima i u kafeu Šikarica (Skadarska 22).

Bonus video

Redakcija Espresa je trčala sa Igorom Kovačevićem u akciji SMS za kilometar!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.