VELIKO IZNENAĐENJE ZA SVE ČITAOCE: Dovoljno je da što pre POŠALJETE JEDAN MEJL i čeka vas NEŠTO VREDNO!
Obezbedili smo vam karte za ovu žurku!, Foto: Fonet, Ilustracija

javite nam se što pre

VELIKO IZNENAĐENJE ZA SVE ČITAOCE: Dovoljno je da što pre POŠALJETE JEDAN MEJL i čeka vas NEŠTO VREDNO!

Da li ste spremni da zakoračite u poseban zeleni svet koji priprema Jameson i doživite duh najvećeg irskog praznika na Jameson način?

Objavljeno:

Već smo pisali o velikoj Unlock your green žurci koja se održava 17. marta, na kojoj ćete imati priliku da otključate svoj svet za neka nova iskustva, osetite specifičnost irskog duha i provedete se, kažu, kao nikada do sada. Jameson je odlučio da spoji istinki duh svog brenda sa Danom svetog Patrika i organizuje žurku koja predstavlja sinergiju najpoznatijih simbola Irske.

To je, bez sumnje, zelena boja koja simboliše pravi irski duh, a Unlock Your Green na Jameson način znači pridružiti se žurci na kojoj one najhrabrije čeka tatoo kutak, berberski kutak spremaju za odvažne koji žele da otkriju svoj novi stil sa poznatom bricom, make-up za kreativne koji su spremni da unesu malo zelene u svoj život, kao i foto kutak u kome će svako moći da zabeleži svoj poseban Jameson zeleni trenutak.

Mi smo, u međuvremenu, obezbedili karte za ovu žurku – javite nam se na redakcija@espreso.co.rs, saznajte kako da ih dobijete i doživite duh najvećeg irskog praznika na Jameson način.

Prvih 5 citalaca koji se jave na mail redakcije dobijaju na poklon po 2 karte za žurku.

Bonus video:

Jedini SRPSKI ŽENSKI DEATH METAL BEND za Espreso: Ljudi dolaze na naše svirke ne bi li videli to čudo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.