KONDICIONI TRENING I ZALET ZA NOVU PLOČU: Marčelov tradicionalni rođendanski koncert!
Marčelo i Napeti kvintet u Elektropioniru, Foto: Ana Kašćelanin

Marčelo i Napeti kvintet u Elektropioniru

KONDICIONI TRENING I ZALET ZA NOVU PLOČU: Marčelov tradicionalni rođendanski koncert!

Tri godine sasvim su dovoljne da se "resetuješ" i sad kao da iznova treba učiti hodanje, kaže Marčelo

Objavljeno:

Marčelo će, tradicionalno, svoj rođendan proslaviti koncertno - sa Napetim kvintetom i beogradskom publikom. U subotu, 20. januara, susrešće se u Elektropioniru, u Cetinjskoj 15.

Marko Šelić Marčelo
Marko Šelić Marčelofoto: Ana Kašćelanin

- Oko nas svuda ista pesma, pa dajemo simboličan doprinos toj "modi". I mi ćemo 20. januara svirati iste pesme. Prethodne tri godine bavio sam se isključivo književnošću, roman "Higijena nesećanja" bio je u širem izboru za NIN-ovu nagradu i proza mi je postala vrsta "sigurne zone" - otud sam dobrano prestravljen od povratka muzici, tri godine sasvim su dovoljne da se "resetuješ" i sad kao da iznova treba učiti hodanje. U tom smislu, ova svirka je kondicioni trening i zalet za novu ploču: sviraćemo pesme sa svih pet dosadašnjih albuma, zajedno s publikom proveriti kako je mašina radila prethodnu deceniju i po i šta to čini da se ljudi i dalje zanimaju za naš rad. A onda, s tom energijom, pravac kreativna laboratorija! - kazao je povodom rođendanskog nastupa u Elektropioniru Marko Šelić Marčelo.

Ulaznice po promotivnoj ceni od 600 dinara dostupne su u kafeu Šikarica,Skadarska 22. Ukoliko ih bude ostalo, na ulazu će koštati 800 dinara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.