Kanda Kodža i Nebojša pred Novu godinu poručuju: MISLI DOBRO (VIDEO)
Foto: Printscreen

Tradicionalno će nastupiti prvog dana 2018.

Kanda Kodža i Nebojša pred Novu godinu poručuju: MISLI DOBRO (VIDEO)

U novu 2018. godinu Kanda Kodža i Nebojša ulaze najpozitivnijim mislima! Poručuju "Misli dobro", jer… "sve će da bude u redu"!

Objavljeno:

Stigla je nova KKN pesma i novi spot kojim najavljuju predstojeće nastupe:

Koncert godine, 9. decembra – Novi Sad.

- Misli dobro je treća pesma sa albuma koji ćemo objaviti iduće godine. Pesma je zapravo jedna duža zajednička improvizacija svedena na nekoliko minuta, kojoj je konačnu formu dala Oliverova samoohrabrujuća mantra, a na planu snimanja Misli dobro je iskorak u odnosu na zvuk benda.

Produkciju je u saradnji sa bendom radio Vlada Burić, a spot je delo Ivana Simića, gitariste grupe Bullet For a Badman”,otkriva Nenad Pejović, gitarista KKN-a.

Nisu KKN-ovci zaboravili na Beograđane. Tradicionalno će prvog dana 2018. godine nastupiti u glavnom gradu, ali ovoga puta u prostoru u kojem do sada nikada nisu nastupali.

U prostoru u kojem ni publika do sada nikada nije bila… Pored ,,Sve će da bude u redu” mantre koja će zaraziti svačije uši, KKN poručuju da je 1. januar pravo vreme da se saberemo… zapravo subBEERemo na pravom mestu. Lokaciju 14. tradicionalnog prvojanuarskog koncerta obećavaju da će uskoro otkriti.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.