Prodate ulaznice za sva tri novogodišnja nastupa Beogradske filharmonije
Foto: Promo

loše vesti za ljubitelje superheroja

Prodate ulaznice za sva tri novogodišnja nastupa Beogradske filharmonije

Publika će slušati Betmena, Supermena, Spajdermena, Zoroa, Ajronmena i mnoge druge

Objavljeno:

Za manje od tri dana rasprodati su svi Novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije. Najbrži ljubitelji slušaće super-heroje iz holivudskih filmova 28. i 29. decembra na beogradskom Kolarcu, kao i u novosadskom Srpskom narodnom pozorištu, 30. decembra.

U ulozi super-heroja sa dirigentskom palicom biće Alan Bjelinski, najveći šoumen među dirigentima. Dobro poznat publici koja prati novogodišnje koncerte, dirigent koji dolazi iz Hrvatske ne skriva oduševljenje što će ponovo predvoditi filharmonijsku zabavu:

foto: Promo

- Jedva čekam prvu probu jer već sada vidim da ovi fantastični aranžmani imaju razloga da pobude interes izvrsnih Beogradskih filharmoničara, a to je ujedno i pravi ključ za sveukupni doživljaj kojeg zajednički želimo podijeliti sa beogradskom i novosadskom publikom - rekao je Alan Bjelinski.

Jedan od najčuvenijih kompozitora filmske muzike Eliot Goldental, tvorac melodija za holivudske blokbastere (“Intervju sa vampirom”, “Dragstor kauboj”, “Ejlijen”, “Frida”) je pre desetak dana na svom tviter nalogu najavio da će Beogradska filharmonija izvesti njegovu muziku iz legendarnog filmskog serijala o Betmenu.

Pored ovog super-heroja publika će još čuti Supermena, Spajdermena, Zoroa, Ajronmena i mnoge druge.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.