Lačni Franc kao novogodišnji poklon Beograđanima (VIDEO)
Foto: Promo

poklon iz slovenije

Lačni Franc kao novogodišnji poklon Beograđanima (VIDEO)

Najviše se očekuje od Ramba Amadeusa i Sergeja Trifunovića, koji je već nastupao sa “Lačnim” na njihovim beogradskim koncertima

Objavljeno:

Legendarni slovenački bend Lačni Franc održaće 22.decembra veliki koncert u beogradskom Domu omladine. Biće to novogodišnji poklon Zorana Predina i ekipe fanovima u Srbiji, a ujedno i prilika da publika prvi put uživo čuje stvari sa njihovog poslednjeg albuma "Svako dobro".

Osim novih pesama, koje je nahvalila kritika u svim ex Yu državama, ljubitelji najromantičnijeg, ali i najironičnijeg benda najsevernije republike bivše Jugoslavije će moći da uživaju i u starim dobrim hitovima, poput "Naj ti poljub nariše usnice", "Ne mi dihat za ovratnik", "Praslovan", "Na svoji strani", "Čakaj me", “Tisoč modrobelih rožic”, “Zarjavele trobente” i dr.

Iz benda najavljuju da će im se na bini te noći priključiti i nekoliko njihovih poznatih beogradskih prijatelja iz sveta rokenrola i glume, a najviše se očekuje od Ramba Amadeusa i Sergeja Trifunovića, koji je već nastupao sa “Lačnim” na njihovim beogradskim koncertima. Predgrupa su "Lude žene" iz Užica.

Karte za koncert "Lačnog Franca" prodavaće se u svim ekspoziturama Eventima, kao i na sajtu www.eventim.rs.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.