SUZE KREĆU SAME! Ovo je poslednja, dosad neobjavljena, pesma Tošeta Prosekog! (VIDEO)
Foto: profimedia

anđeoski glas

SUZE KREĆU SAME! Ovo je poslednja, dosad neobjavljena, pesma Tošeta Prosekog! (VIDEO)

Vest da je Toše preminuo mnoge je uznemirila, neke ostavila u šoku, a ima i onih koji se i danas ne mire sa činjenicom da ga više nema

Objavljeno:

Ima li kraja ovoj morbidnoj listi u 2017? Umro Tom Petty (VIDEO)

Čini se da je kao tren proletelo deset godina od kada pevač anđeoskog glasa Toše Proeski više nije sa nama. Prerano je preminuo i to u saobraćajnoj nesreći na autputu kod Nove Gradiške u Hrvatskoj.

Vest da je Toše preminuo mnoge je uznemirila, neke ostavila u šoku, a ima i onih koji se i danas ne mire sa činjenicom da ga više nema. Ipak, iako on nije tu, muzika je nešto što je za njim ostalo.

foto: profimedia

Juče je na radost svih onih koji su voleli i dalje vole njegove pesme, objavljena nova numera "Upali plamen". Pesma je na engleskom i predstavlja najavu albuma koji je on snimao i želeo da objavi na tom jeziku.

Taj projekat će svakako i biti realizovan. U ovoj pesmi čuje se sjajan Tošetov vokal i ekranizovana je na zanimljiv način. Ipak, tuga velika je skrivena iza činjenice da je ova numera nastala samo nekoliko meseci pre njegove pogibije.

foto: Print Screen Youtube

Ovo je, svakako, još jedan način da se svi koji su voleli njegov glas podsete da iako više nije među živima, njegov talenat je i dalje neosporan. Pevač je preminuo 16. oktobra 2007. godine.

(Espreso.co.rs / Izvor: blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.