JOŠ SAMO NEKOLIKO SATI DO ZVANIČNOG POČETKA LOVEFESTA: Program na H2O stejdžu počeo!
Foto: Promo

počinje!

JOŠ SAMO NEKOLIKO SATI DO ZVANIČNOG POČETKA LOVEFESTA: Program na H2O stejdžu počeo!


Još samo nekoliko sati nas deli od početka do sada najvećeg festivala ljubavi koji će od 3. do 5. avgusta biti održan u srcu Srbije i najpopularijoj turističkoj destinaciji u zemlji u Vrnjačkoj Banji

Objavljeno: 15:06h

Duh festivala oseća se u celom gradu, a program na H2O Stage-u je već počeo.

Matador otvara jedanaesto izdanje Lovefesta

Na najvećoj muzičkoj bini festival će otvoriti Matador, a za njim će nastupiti Rodriguez JR sa live setom. Najveća zvezda festivala prve festivalske noći svakako je Loco Dice, koji na vrhuncu svoje slave po prvi put stiže u Vrnjačku Banju. Još jedno veliko ime prve festivalske noći je i Chri Liebing. Domaća podrška biće mladi beogradski di-džej Ilija Đoković, Alexandar Ivković, Lea Dobričić i Ela Van Wolf.

Zavodljiva Koreanka otvara ICE Energy Stage

Peggy Gou, DVS1, DJ Deep i Regen svakako su imena koja večeras ne treba propustiti na Energy Stage-u. Da podsetimo, ova festivalska bina promenila je svoju lokaciju i sada je bliža jezeru, a svim gostima pružiće osećaj da su na festivalu u okviru festivala.

Goran Bare i Majke ponovo u punom sastavu

Najveće iznenađenje večeras na bini za ljubitelje gitarskog zvuka svakako su Goran Bare i Majke, a u prvu festivalsku noć ulazimo i sa bendovima Artan Lili, Del Arno Band, Lira Vega, Ničim Izazvan i Ti.

Lovefest tokeni i ove godine jedina valuta festivala ljubavi

Kao i prethodne godine i ovog leta na Lovefestu hrana, piće, suveniri i razne usluge i aktivnosti moći će da se plate jedino Lovefest tokenom. Tokeni će od početka, pa do kraja zvaničnog dela programa tokom sva tri dana moći da se kupe u Token kućicama, koje će biti postavljene po čitavoj festivalskoj lokaciji.

Festivalske kapije otvorene od 20h

Tokom sva tri festivalska dana muzički program na H2O Stage-u počinje već od 10:30h i traje do 17:30h, a nešto kasnije u 20h, otvaraju se kapije magičnog parka pored jezera na kome noćni program traje sve do 7h ujutru. Svi posetioci festivala ljubavi moći će svoje karte da zamene narukvicama svakog dana na INFO pultu danas već od podneva do 04h ujutru. Takođe, oni koji žele da kupe kartu na licu mesta, moći će to da urade u istom periodu. Za sve one koji su smešteni u Lovefest kampu, recepcija kampa biće otvorena 24 sata, a prvi kamperi su već pristigli.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.