Aleksa ima troje dece, zna da će propustiti sve, njihove igre, radosti, osmehe! Oni su ovom pesmom objasnili stanje u Srbiji! Suze će vam krenuti same! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/Vaya con Trios

Fenomenalni!

Aleksa ima troje dece, zna da će propustiti sve, njihove igre, radosti, osmehe! Oni su ovom pesmom objasnili stanje u Srbiji! Suze će vam krenuti same! (VIDEO)

Ovo je istinita priča. Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je sasvim namerna - poruka je ovog vojvođanskog sastava

Objavljeno: 21:45h

Sastav "Vanya con Trios", koji nam dolazi izKikinde, pre dva dana izbacio je novu pesmu na Jutjubu i oduševio, ali i rasplakao mnoge rečima svoje nove pesme, koja će sve naterati da se zamisle i zapitaju u kakvom mi to svetu živimo.

Ovaj sastav čine Vanja Grastić, Stefan Boškov i Miloš Simić i Jelena Daljev.

Bend je osnovan 2014. godine, a formiranje benda došlo je kao prirodna posledica višegodišnjeg bivstvovanja članova na lokalnoj muzičkoj sceni, tokom kojih su sazrevali i kao ličnosti i kao muzičari.

Muzička okosnica benda do sada bila je inspirisana Vojvodinom i njenim ravničarskim predelima, u kojima su članovi sastava rasli.

Ovaj put gađaju pravo u srce svih onih koji se suočavaju sa surovom realnošću današnje Srbije, gde i oni kao mladi ljudi, vide, shvataju, osećaju da sve više naših poznanika, prijatelja, braće i sestara nepovratno odlazi iz ove zemlje u potrazi za boljim sutra, nekom lepšom budućnošću koju ovde ne vide.

Svu jačinu reči njihove nove pesme "Karta u jednom pravcu" osetiće svako ko je doživeo makar i delić onog o čemu ovaj bend peva, poslušajte pesmu i prosudite sami:

Ovo su samo neki od komentara onih koje je ova pesma oduševila:

foto: Printscreen/facebook/Vanya con Trios

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.