VEROVAO JE DA ĆE SE IZVUĆI: Naše supruge su se čule, ali ja nisam hteo Cunetu da smetam... (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

tozovac o prijatelju

VEROVAO JE DA ĆE SE IZVUĆI: Naše supruge su se čule, ali ja nisam hteo Cunetu da smetam... (FOTO)

On ima probleme sa srcem, a iako je imao i manji šlog, bio je svestan sve vreme - ispričao je svojevremeno Tozovac

Objavljeno:

Kada je naš čuveni pevač Predrag Cune Gojković pre tri godine, nakon tri meseca lečenja na VMA, pušten na kućno lečenje, njegov prijatelj Predrag Živkovic Tozovac bio je ubeđen da će uskoro zapevati zajedno sa svojim starim pajtašem.

- Ni sam ne znam šta mu se desilo jer ne umem to medicinski da objasnim. On ima probleme sa srcem, a iako je imao i manji šlog, bio je svestan sve vreme. Kada sam ga posećivao u bolnici, normalno smo razgovarali, ali nije bio pokretan. Teško je u našim godinama dati pravu dijagnozu - ispričao je tada Tozovac za Alo i dodao:

foto: Dragan Kadić

- Čujemo se telefonom i jedva čekam da prođe ovaj vetar kako bih ga posetio kod kuće i pokazao mu snimke kada sam neke njegove snimke otpevao uz gitaru u svom kućnom studiju. Moja draga i njegova gospođa svakodnevno se čuju, tako da znam da mu se stanje svakodnevno popravlja, a nedavno smo i nas dvojica pričali, mada se trudim da mu ne smetam stalno. Ako Bog da, na proleće, oko Đurđevdana, planiram da on, Lepa Lukić i ja održimo koncert. Znam da će se Cune brzo izvući i želim da mu Bog podari što brži oporavak - zaključio je legendarni pevač.

Nažalost, Tozovcu se želja nikada nije ostvarila, njegov prijatelj se dugo borio sa bolešću, ali nas je sve na kraju napustio.

foto: Dragana Udovičić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.