Veliko iznenađenje – Zubin Mehta za kraj koncerta na otvorenom! (FOTO)
Foto: Marko Đoković

PREDIVNO!

Veliko iznenađenje – Zubin Mehta za kraj koncerta na otvorenom! (FOTO)

Svečano Finale Pete Betovenove simfonije pod dirigentskom palicom Zubina Mehte, biće trijumfalni završetak najvećeg koncerta klasične muzike na otvorenom u istoriji Srbije

Objavljeno:

Maestro Zubin Mehta, najveći dirigent današnjice, specijalni je gost koncerta na otvorenom Beogradske filharmonije, 25. juna 2017. godine. Orkestar sa šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom izvodi program koji je publika je sama odabrala, a legendarni Mehta će nastupiti na kraju ovog koncertnog spektakla dirigujući Finale Pete Betovenove simfonije.

foto: Marko Đoković

Pored toga što priređuje besplatan koncert i to na lokaciji gde će biti buduća zgrada, Beogradska filharmonija je ponosna što će nastup čuvenog Mehte biti poseban poklon publici iz cele zemlje i regiona.

POČINJU FILIPOVI DANI U NIŠU: Gudački kvartet Beogradske filharmonije na otvaranju!

“Veoma me raduje što je dugogodišnji san svih ljudi u Srbiji koji priželjkuju novu koncertnu dvoranu na putu ka svom ostvarenju. Presrećan sam što ću učestvovati u postavljanju njenog muzičkog kamena temeljca na velikom spektaklu koji će Beogradska filharmonija prirediti na otvorenom”, rekao je Zubin Mehta povodom koncerta koji se održava kod Palate Srbija, u novobeogradskom bloku 13.

Svečano Finale Pete Betovenove simfonije pod dirigentskom palicom Zubina Mehte, biće trijumfalni završetak najvećeg koncerta klasične muzike na otvorenom u istoriji Srbije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.