NICK CAVE AND THE BAD SEEDS: Novi spot je pravo REMEK DELO! (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

najave

NICK CAVE AND THE BAD SEEDS: Novi spot je pravo REMEK DELO! (VIDEO)

Nik Kejv i njegov bed objavili su novi video za pesmu "Steve McQueen" koji sadrži kadrove sa snimanja njihovog najnovijeg albuma
Objavljeno: 15:37h

Nick Cave & Bad Seeds su pre neki dan objavili video za pesmu Steve McQueen. Video se sastoji iz kadrova njihovog poslednjeg filma One More Time With Feeling (2016) u kojem je dokumentovano kako Cave i njegov bend snimaju poslednji, šesnaesti studijski album Skeleton Tree.

Snimci koje je režirao Andrew Dominik kako bend vežba numeru Girl In Amber poslužili su za ekranizaciju recitala odlične numere Steve McQeen.

Ove godine publiku u Srbiji i ljubitelje rada Nick Cave & The Bad Seeds-a, očekuju dve premijere.

Prva premijera je koncert koji će održati u okviru svoje svetske turneje na kojoj predstavljuju album Skeleton Tree, koji je zakazan za 28. oktobar u Kombak Areni u Beogradu.

Album se već našao na prvim pozicijama brojnih svetskih lista slušanosti dok mu je britanski Guardian poverio pet zvezdica i opisao ga kao „remek delo ljubavi i razaranja“.

Skeleton Tree našao se na prvom mestu slušanosti u osam zemalja. Album je bendu doneo najviše pozicije ikada na britanskoj (UK: 2) i američkoj listi slušanosti (Billbord: 27).

Nick Cave & The Bad Seeds su nedavno nominovani za Brit nagradu (2017) u kategoriji “Najbolja međunarodna grupa”.

Prethodni nastup Nick Cave and the Bad Seeds-a u Areni 2008. godine ocenjen je kao najbolji koncert te godine u Srbiji.

Druga premijera za domaću publiku je dokumentarni fim One more time with Feeling koji će biti prikazan na otvaranju filmskog festivala Beldocs sledećeg meseca.

Film koji je režirao novozelandski režiser Anrej Dominik bavi se snimanjem poslednjeg albuma i prožet je atmosferom patnje i traume nakon gubitka Nikovog petnaestogodišnjeg sina Artura koji je stradao nakon stravičnog pada sa litice 2015. godine.

Ovde možete pogledati i najnoviji video britanskog autora i njegovog benda:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.