USKORO POČINJE MUZIČKI SPEKTAKL: Poznati izvođači ovogodišnjeg Uranka! (FOTO)
Foto: Marko Obradović EDGE

Prvomajski festival

USKORO POČINJE MUZIČKI SPEKTAKL: Poznati izvođači ovogodišnjeg Uranka! (FOTO)

Organization muzičkog festivala „Uranak“ potvrdili su ovogodišnji program. Učešće Riblje Čorbe, Raste, SARS-a, THCF-a, Kristijana Molnara, dj GRU-a, Wreckage-a, Cavin Viviano-a i Vandal Steve-a će učiniti ovaj prvomajski festival nezaboravnim
Objavljeno: 12:06h

Pored toga budite spremni i na nekoliko izvođača iznenađenja koji će biti objavljeni pred sam festival. Program počinje 29. aprila i traje do 2. maja na Srebrnom jezeru.

foto: Luka Pakić

Tokom tri dana muzički program će biti na tri stejdža Live, Urban, Open air action za ljubitelje pop, rok, tehno, hip-hop i house zvuka.

Domaćini su pripremili i veliku promotivnu akciju za kupovinu karata, pa se tako paket za tri dana najluđeg provoda, može kupiti za svega 1.990 rsd.

Za sve ljubitelje prvomajskih putovanja i one koji se odluče za TRAVEL PAKET - smeštaj (3 noćenja) + paket ulaznica (sva tri dana trajanja festivala) organizatori su obezbedili po promotivnoj ceni od 3.490 rsd.

Akcija prodaje karata po promotivnim cenama traje do 4. aprila. Karte za festival se mogu kupiti preko EVENTIM, GIGS TIX i DD tickets.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.