Osamdesetih pola Srbije je seklo vene na njih! Sad dolaze na Zaječarsku gitarijadu i prašiće žešće nego ikad! (VIDEO)
Foto: Promo

ovo se ne propušta

Osamdesetih pola Srbije je seklo vene na njih! Sad dolaze na Zaječarsku gitarijadu i prašiće žešće nego ikad! (VIDEO)

Na Instagram profilu čuvenog britanskog benda The Cult objavljeno je da će bend u okviru ovogodišnje turneje nastupiti u Zaječaru
Objavljeno: 17:24h

Legendarni britanski rok bend koji je vrhunac svoje popularnosti dostigao osamdesetih godina prošlog veka, The Cult, po svemu sudeći će u okviru ovogodišnje turneje koja počinje trećeg maja koncertom u Baltimoru, nastupiti i u Srbiji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nakon niza koncerata koji se održavaju u maju u Americi, bend se seli na evropsko tlo, gde će nastupiti u više velikih evropskih gradova: Madridu, Milanu, Zagrebu, Beču, Pragu, Lisabonu.

foto: Promo

Na njihovoj zvaničnoj stranici na Instagramu objavljeno je da će bend nastupiti 30. juna u Zaječaru na tradicionalnoj Zaječarskoj gitarijadi.

Od organizatora Gitarijade još uvek nema zvaničnih vesti u vezi sa programom ovogodišnje 51. Gitarijade, tako da očekujemo potvrdu ove informacije.

Bend je početkom prošle godine izdao najnoviji, deseti studijski album "Hidden City", sa kog su se izdvojile pesme Dark Energy i Hinterland.

Publici u Srbiji preostaje da se nada da će se koncert zaista i dogoditi da će imati priliku da uživa u starim, ali i najnovijim hitovima britanskih rokera.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.