DIRLJIVA PRIČA! Otkriveno kako je ćerka čuvenog Dina Dvornika dobila ime!
Foto: prentscreen/youtube/ Dancing Bear Records TV

nikada ne biste pogodili

DIRLJIVA PRIČA! Otkriveno kako je ćerka čuvenog Dina Dvornika dobila ime!

Iako mnogi misle da je pesma Dina Dvornika "Ella E" nazvana po njegovoj ćerki eli, istina je malo drugačija
Objavljeno:

Kako je ćerka legendarnog muzičara, koja je danas uspešna blogerka, zaista dobila ime, otkrio je Neno Belan u intervjuu za Headliner.rs, kao jednu od nikad ispričanih priča o svojim pesmama.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ovu pesmu sam napravio za mog pokojnog prijatelja Dina Dvornika. On je tada snimao drugi album, pesma je zamišljena kao duet i mi smo se našli u splitskom studiju našeg prijatelja Nenada Vilovića - priča Neno i nastavlja:

- Otpevao on svoje, ja svoje i dođe red na poslednji deo pesme gde urlamo "ela e, ela e, ela, ela, ela eeee…" Dok smo vrištali zazvonio je telefon u studiju. Dino se javio, razgovarao s nekim, a ovamo se istovremeno vrteo snimljeni deo "ela e, ela, ela eeee"… Tada Dino počinje da urla nešto u telefon i to traje neko vreme, ništa ga ne razumemo. Spušta slušalicu, ulazi u režiju i ponovno urla: "Postao sam tata, postao sam tata, rodila se…" Tada zastaje, malo razmisli nešto i drekne na sav glas – mala Ela" - otkrio je Neno neobičnu anegdotu.

foto: Dragana Udovičić

- On je tada odlučio da mu se novorođena ćerka zove Ela po pesmi koju smo upravo snimali i po tim stihovima koje smo pevali. Ella je zaista izrasla u veliku i pametnu devojku, koja, eto, sticajem okolnosti zaista nosi ime po mojoj autorskoj pesmi - rekao je Neno i iznenadio sve fanove Dina Dvornika.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.