Sada je stvarno stiglo PROLEĆE: Mare & The Sonic Fins ugrejali SRBIJU (VIDEO)
Foto: Promo

Lepe vesti

Sada je stvarno stiglo PROLEĆE: Mare & The Sonic Fins ugrejali SRBIJU (VIDEO)

Mare & The Sonic Fins predstavljaju spot za novi singl Proleće sa aktuelnog albuma Audiospectrum
Objavljeno: 12:46h

Pesma Proleće treći je singl sa aktuelnog albuma Audiospectrum koji je kantautor Aleksandar Marković Mare objavio za izdavačku kuću Mascom Records.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Bend sa kojim nastupa Mare & The Sonic Fins pored predstojećih prolećnih svirki, uveliko radi i na novim pesmama koje će krajem godine biti krunisane novim studijskim albumom. Spot će biti emitovan uskoro na MTV Adrija i biti postavljen na listu regionalnih spotova "Domaćica".

Beogradski bend Mare & The Sonic Fins nastao je početkom 2015. godine povezivanjem kantautora Aleksandra Markovića (Mare) i poznanika okupljenih u prateći sastav The Sonic Fins.

Osim Aleksandra Markovića (vokal, gitara) i Vanje Etinski (vokal) Mare & the Sonic Fins čine Đorđe Lašić (ritam gitara), Stefan Stepić (bas gitara), Marija Šormaz (prateći vokal, klavijature) i Mirko Reljanović (bubanj). Za bend je rečeno da “neguje autentični beogradski zvuk sa primesama alternativnog roka i ambijentalne muzike” kao i da “predstavljaju jedinstveno osveženje u regionalnoj indie ponudi”.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.