APOCALYPTICA svira METALLICU preko DVA SATA U Beogradu!
Foto: Promo

Spektakl

APOCALYPTICA svira METALLICU preko DVA SATA U Beogradu!

Ljubimci srpske publike, finski čelisti Apocalyptica, dolaze u Beograd 4.aprila 2017 gde će u okviru svoje turneje nastupiti u Hali Sportova
Objavljeno: 11:39h

Apocalyptica proslavlja 20 godina od izlaska albuma „Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos“ svirajući najveće hitove grupe Metallica. Ono što je posebna poslastica za naše fanove je činjenica da će koncert trajati oko dva i po sata, gde će moći da se čuju najveći hitovi Metallice – ’’One’’, ’’Battery’’, ’’Master Of Puppets’’, ’’Fade To Black’’, ’’The Unforgiven’’, ’’Nothing Else Matters’’ i mnoge druge pesme koje su proslavile Apocalypticu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Promo

’’Mi obožavamo svoje fanove i trudimo se da ispunimo sva njihova očekivanja. Godinama su nas molili da napravimo turneju na kojoj ćemo svirati pesme Metallice i dvadesetogodišnjica čuvenog albuma bila je idealan povod za to. Rešili smo da dodamo i nove numere, koje nikada do sada nismo izvodili – zbog ’’Battery’’ na primer, koju je gotovo nemoguće odsvirati na čelu, morali smo potpuno da promenimo način sviranja.

Jako se radujemo dolasku u Beograd, jer imate sjajnu publiku, odličnu hranu i lepe žene’’ iskreni su članovi Apocalyptice.

foto: Promo

Na apel obožavalaca, Avalon produkcija je pustila u prodaju ulaznice po specijalnim cenama, koje se neće menjati ni na dan koncerta:

Parter – 1.990,00 dinara Tribine – 2.500,00 dinara Iste se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima – www.eventim.rs

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.