Crnogorska KONČITA: Njihov spot za Evroviziju ostavio je ceo Balkan u šoku! (VIDEO)
Foto: Printskrin Jutjub / Eurovision Song Contest

PRŠTE DISLAJKOVI!

Crnogorska KONČITA: Njihov spot za Evroviziju ostavio je ceo Balkan u šoku! (VIDEO)

Inače, autor pesme je Momčilo Zeković Zeko, a spot je režirao Dejan Milićević, koji je rekao da Kalezića već vidi kao pobednika Evrosonga
Objavljeno:

Pevač Slavko Kalezić predstavljaće ove godine Crnu Goru na izboru za pesmu Evrovizije, a sada je premijerno predstavio i numeru "Space" kojom će nastupiti u maju u Kijevu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kalezić je objavio i spot za ovu pesmu, koji je izazvao burne reakcije javnosti.

- Mislim da je spot već izašao na zvaničnom kanalu Evrovizije i da već gore mreže. Bez lažne skromnosti mislim da je ovo jedan od najintrigantnijih i najspektakularnijih snimljenih spotova - rekao je Kalezić na konferenciji za novinare, a prenose "Vijesti".

OTVORENO PISMO MILICE DABOVIĆ! Odlazim iz Srbije, moj život je upropašćen! (FOTO)

Inače, autor pesme je Momčilo Zeković Zeko, a spot je režirao Dejan Milićević, koji je rekao da Kalezića već vidi kao pobednika Evrosonga.

Spot za pesmu "Space" do sada je pregledan nešto više od 100 hiljada puta, i ima skoro 2.500 "dislajkova" i skoro upola manje "lajkova".

Podsetimo, Kalezić se pre nekoliko meseci u medijima hvalio da je favorit na kladionicama za pobedu na Evrosongu, iako kvote tada još nisu bile objavljene. Sada su u većini kladionica kvote da će Crna Gora biti pobednik između 100 i 150, što ih smešta na 41. mesto, odnosno treće od nazad.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.