OK FEST 2017: Festival koji ne treba propustiti, a ko SVE DOLAZI? (VIDEO)
Foto: Printscreen

Ludo zezanje

OK FEST 2017: Festival koji ne treba propustiti, a ko SVE DOLAZI? (VIDEO)

Del Arno Band, Dsciplin A Kitschme i DLM ove godine nastupaju na jednom od najzapaženijih festivala u regionu - OK FESTU!
Objavljeno: 10:43h

Ljubitelje zabave, avanture, prirode i odlične muzike i ovoga leta očekuje odličan provod na Tjentištu. Četvrti po redu OK Fest koji će se održati od 30. juna do 02. jula ugostiće najveća imena regionalne muzičke scene.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Printscreen

Sa zadovoljstvom najavljujemo da će na ovogodišnjem OK FESTU nastupiti i izvođači iz Mascom Recordsa - Del Arno Band, Disciplin A Kitschme i Deca Loših muzičara. Pored njih, u neponovljivom prirodnom ambijentu NP Sutjeska publiku očekuju fenomenalni nastupi izvođača koje voli ceo region: Josipa Lisac, TBF, Psihomodo Pop, Van Gogh, Let 3, Urban & 4, Dubioza Kolektiv, Straight Jackin, Justin's Johnson, Kanda, Kodža i Nebojša, E-PLAY, Zoster...

Ono što ovaj festival izdvaja od drugih, osim jedinstvenog ambijenta, svakako su raznovrsni sadržaji koji posetiocima boravak na festivalu čine nezaboravnim. I ove godine organizatori će se potruditi da publika osim u bogatom muzičkom programu uživa i u ostalim interesantnim aktivnostima, kao što su: rafting, planinarenje, panel diskusije, te projekcije evropskih i svetskih filmskih ostvarenja, koje realizuju na OK cinema stage-u.

foto: Printscreen

Za sve one koji ne žele da propuste šarenilo sadržaja koje ih očekuje na ovogodišnjem OK Festu, već sada su u first minute ponudi OK paketi o kojima više informacija možete potražiti na zvaničnoj stranici festivala. Ne propusti odličan provod koji te i ovoga leta čeka u NP Sutjeska, oseti magiju prirode i jedinstveni spoj avanture i zabave… #budiOK dođi na Tjentište.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.