SVI ČEKAMO 9. APRIL! Najveći svetski Zeppelin tribute bend stiže u Beograd! (FOTO)
Foto: Promo

sreća sreća radost!

SVI ČEKAMO 9. APRIL! Najveći svetski Zeppelin tribute bend stiže u Beograd! (FOTO)

Nakon rasprodatog i spektakularnog koncerta grupe The Doors Alive, u Beograd vam dovodimo najveći i najpopularniji svetski Zeppelin tribute bend – Letz Zep!
Objavljeno: 14:14h

Grupa koja je odličnom svirkom i velikom ljubavlju prema Zeppelinu oduševila fanove i razoružala i najveće skeptike, nastupiće 9. aprila 2017. u Velikoj sali Doma omladine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Koliko su Letz Zep virtuozni u svom umeću, najbolje govori izjava legendarnog frontmena Roberta Planta: ‘’Ušao sam na koncert i na bini video sebe!’’

foto: Promo

Svoje oduševljenje su u poznatom časopisu Kerrang iskazali Jimmy Page, Ozzy Osburne, Steve Winwood i Janick Gers (Iron Maiden), koji je poručio: "Ovo je bolje nego okupljanje Led Zeppelina".

Na koncertu u Beogradu uživo ćete čuti njihove najveće hitove, poput rokerskih "Black Dog" i "Rock and Roll", preko akustičnih pesama "Gallows Pole" i "Babe I'm Gonna Leave You", do složenijih melodija "Kashmir" i kultnu numeru "Stairway to Heaven".

Letz Zep u svom repertoaru imaju više od 50 pesama grupe Led Zeppelin, čime skoro pokrivaju njihovu kompletnu diskografiju.

Šta su poznati rekli o Letz Zep:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.