Džez, bluz, etno, kantri, rok... Mostar Sevdah Reunion u Sava Centru (VIDEO)
Foto: Fonet / Božidar Petrović

Kings of sevdah

Džez, bluz, etno, kantri, rok... Mostar Sevdah Reunion u Sava Centru (VIDEO)

Karte za koncert 7. marta u prodaji su na biletarnici Sava Centra i svim prodajnim mestima Eventima po cenama od 900 do 1.800 dinara
Objavljeno: 16:13h

Jedan od najpoznatijih balkanskih sastava, koji već godinama puni dvorane širom sveta, "Mostar Sevdah Reunion" održaće koncert u 7. marta u Sava Centru. Posetioci moći da čuju repertoar dobro poznatih sevdalinki kao i nove numere i najveće hitove sa kompilacije "Kings of sevdah".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Grupa je, do sada, izdala devet albuma, na kojima su sarađivali sa mnogim zvezdama iz regiona, interpretirajući bosanske ljubavne pesme u džez, bluz, etno, kantri i rok aranžmanima.

"Mostar Sevdah Reunion" je nastao devedesetih godina u Mostaru, po ideji producenta Dragog Šestića i tokom 17 godina su popularizovali balkansku muziku širom sveta izvodeći je u modernim aranžmanima.

Dali su novu energiju, emociju i doživljaj pesmama poput "Čudna jada od Mostara grada", "Što te nema", "Zapjevala sojka ptica", "U lijepom gradu Višegradu", "Snijeg pade na behar voće", "Moj dilbere" i mnoge druge.

Karte za koncert 7. marta su u prodaji na biletarnici Sava Centra i svim prodajnim mestima Eventima po cenama od 900 do 1.800 dinara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.