SEKSUALNE ŠLJOKICE I VELIKI TUŠ ISTINE: Joca Ajkula i Gift projektuju snove na Dan zaljubljenih (FOTO) (VIDEO)
Foto: Miloš Nadaždin

Vračar Rocks @ Božidarac

SEKSUALNE ŠLJOKICE I VELIKI TUŠ ISTINE: Joca Ajkula i Gift projektuju snove na Dan zaljubljenih (FOTO) (VIDEO)

Ulaznice, po pretprodajnoj ceni od 500 dinara u prodaju su u Felix Shopu, dok će u Božidarcu, na veče koncerta, koštati 700 dinara
Objavljeno: 09:58h

Posle 25 godina postojanja kao kaver bend, Gift je uplivao u autorske vode. Novi, mlad tim, predvođen ekstravagantnim frontmenom Jocom Ajkulom, već dve godine radi na pripremi koncerta, koji će se konačno i odigrati - na Dan zaljubljenih, 14. februara.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U okviru Vračar Rocks festivala, u Centru za kulturu Božidarac, biće održana koncertna promocija njihovog autorskog debija "Dreamoscope".

foto: Promo

- Naš koncert u Božidarcu, iako je prvi autorski projekat, biće neka vrsta fleš beka za sve. Publika koja prvi put vidi naš lajv nastup imaće utisak da je takvu stvarnost već nekad davno proživela i da je Gift već jednom bio poster na tinejdžerskom zidu njihove mladosti - rekao je Joca Ajkula u jeku priprema za nastup.

Gift oblikuje svež, savremen zvuk, prožimajući i magiju vremena u kojem su odrastali. Za album prvenac kažu: "'Dreamoscope' je naprava koja projektuje sadašnje, prošle i buduće snove!"

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.