Sint pop iz Baltimora: Novi Future Islands stiže 7. aprila! (VIDEO)
Foto: Promo

Singl najavljuje album

Sint pop iz Baltimora: Novi Future Islands stiže 7. aprila! (VIDEO)

Album "The Far Field" nadovezuje se na izuzetno uspešni album "Singles" iz 2014. godine i donosi 12 novih ljubavnih pesama
Objavljeno:

Sint pop bend Future Islands najvio je izlazak novog petog studijskog albuma, pod nazivom "The Far Field", za 7. april ove godine. Trio iz Baltimora je takođe objavio i najavni singl "Ran".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"The Far Field" se nadovezuje na izuzetno uspešni album "Singles" iz 2014. godine, i donosi 12 novih ljubavnih pesama koje potpisuju članovi benda: Samujel T. Hering (vokal, tekstovi), Viliam Cešion (bas, gitara) i Gerit Velmers (klavijature, programiranje).

Nakon uspeha koji su postigli sa prethodnim studijskim materijalom i stotina nastupa koji su kao Future Islands priredili u tom peridu, trio se upustio u zasebne projekte. Rad na novom albumu počeli su u januaru 2016. godine na obali Severne Karoline i u rodnom Baltimoru, nakon čega su krenuli na mini turneju na kojoj su opipavali reakciju publike.

Kasnije su u Los Anđelesu snimali sa Grammyjem nagrađenim producentom Džonom Kongltonom u legendarnom Sunset Sound studiju u kojem su brojni muzičari, od The Beach Boysa do Prince, snimili svoja remek dela.

"The Far Field" je prvi album benda na kojem je bubnjeve uživo odsvirao Majkl Lavri, koji im se pridružio pred spektakularno izvođenje pesme "Seasons (Waiting On You)" u emisiji Late Night with David Letterman. Debi Hari, iz legendarnog benda Blondie, gostuje u duetu "Shadows", pretposlednjem singlu sa novog albuma.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.