The Beatles su nedostižni, ali su im ONI VRLO BLIZU! A uskoro STIŽU U BEOGRAD! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

Remember Yesterday - Beatles and Beyond

The Beatles su nedostižni, ali su im ONI VRLO BLIZU! A uskoro STIŽU U BEOGRAD! (VIDEO)

Prvih 500 ulaznica prodaju se po promotivnoj ceni od 2.000 i 2.500 dinara. U pretprodaji cene će iznositi 3.000 i 3.400, a na dan koncerta 3.500 i 3.700 dinara
Objavljeno: 11:17h

Svetska premijera multimedijalnog spektakla "Remember Yesterday - Beatles and Beyond", koji će ljubitelje čuvenih liverpulskih buba provesti kroz karijeru jedne od najvećih grupa svih vremena "The Beatles" održaće se 19. aprila u Hali sportova na Novom Beogradu, za kada je zakazan koncert "The Beatles Revival" benda.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Svetski poznata grupa "The Beatles Revival", iz Češke, karijeru je započela pre 20 godina. Njihov nastup upotpuniće scenografija koja prati sve faze benda "The Beatles", simfonijski orkestar i mnogobrojni plesači i plesačice. Posetioci će se podsetiti hitova "Hej Jude", "Yesterday", "Hard Day's Night", "Let It Be", "Can't Buy Me Love"...

Projekt je nastao pod pokroviteljstvom slavnog britanskog reditelja i scenografa Vejna Foukesa, a bend "The Beatles Revival" pratiće poljski simfonijski orkestar "Musical Lite Orchestra", pod dirigentskom palicom Pjotra Oleksiaka, koji je oduševio beogradsku publiku u "Queen" spektaklu "Show Must Go On" u novembru prošle godine.

Prvih 500 ulaznica prodaju se po promotivnoj ceni - za parter 2.000 dinara, a za tribine 2.500 dinara. U pretprodaji cene će iznositi 3.000 i 3.400 dinara, a na dan koncerta 3.500 i 3.700 dinara.

Deca do sedam godina ne plaćaju ulaz, dok ulaznica za decu od sedam do 13 godina košta 1.500 dinara.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.