Novi pesma i novi album: Goldfrapp predstavio Anymore (FOTO) (VIDEO)
Foto: Promo

mračna elektronska muzika

Novi pesma i novi album: Goldfrapp predstavio Anymore (FOTO) (VIDEO)

- Nikada nismo voleli da se ponavljam. Volimo spontanost puta u nepoznato - kaže Alison povodom novog albuma
Objavljeno: 10:26h

Nakon četiri godine pauze, engleski duo Goldfrapp najavio je novi, sedmi studijski album "Silver Eye" za 31. mart, koji će objaviti za izdavačku kuću Mute. Kao prvi singl sa novog izdanja Alison Goldfrapp i Will Gregory predstavili su pesmu "Anymore".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Goldfrapp se albumom "Silver Eye" nadovezuje na "Tales of Us", izdanje iz 2013. godine, sa novom paletom duboke i mračne elektronske muzike koja je nastala kao eklektični izbor novih saradnika.

- Nikada nismo voleli da se ponavljamo - izjavla je Alison povodom novog albuma. - Volimo spontanost puta u nepoznato. Tek tokom samog procesa rada shvatamo šta se dešava. Fanovi koji nas prate prihvatili su tu ideju i uzbuđuje ih što ne znaju šta da sledeće očekuju.

foto: Promo

- Mislim da je rad na albumu kao kada si izgubljen u šumi. Pokušavaš da pronađeš zanimljivu stazu, ali ne znaš kuda će te odvesti - da li je ćorsokak ili ideš u pravom smeru. I ne znaš kada da staneš jer iza svakog ugla može da se ukaže neverovatan prizor - dodaje se Will.

Za vizualni identitet ploče zaslužna je Alison Goldfrapp, koja je osmislila i uslikala zadivljujuće snimke na vulkanskom ostvru Fuerteventura u sklopu Kanarskih ostvra. Crni pesak, strme litice, nepregledne dine i zaslepljujće plavo nebo, koje je sama ovekovečila, savršeni su dodatak dramatičnoj muzici sa novog albuma.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.