INTERPOL U BEOGRADU! Jedan od najboljih svetskih bendova stiže u Srbiju! (VIDEO)
Foto: Wikipedia / SpacePen

Muzička vest godine!

INTERPOL U BEOGRADU! Jedan od najboljih svetskih bendova stiže u Srbiju! (VIDEO)

Beograd je jedini grad u regionu u kome će nastupiti Interpol, a karte će od petka biti na prodajnim mestima Eventima, po promo ceni od 1.790 dinara za parter i 2.490 dinara za VIP terasu
Objavljeno:

Godinama smo čekali na njih, nadali im se na Exitu, ali evo ih konačno u Beogradu, podno Kalemegdanske tvrđave (tačnije, u rovu ispod Vojnog muzeja). Interpol, jedan od nekoliko najvažnih indie alter bendova u modernoj muzici u poslednjih 15 godina, konačno će zasvirati u Srbiji, i to 13. avgusta ove godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U okviru proslave 15 godina od kultnog albuma prvenca Turn On the Bright Lights Interpol će nastupati u nekoliko evropskih gradova, a na toj mapi našla se i srpska prestonica, posle Praga i Beča, a pre Budimpešte, Minhena, Milana, Ciriha, Kopenhagena, Londona, Mančestera, Pariza i Madrida.

Hoću svoja prava, NEĆETE DA ME PRVARITE! Čuveni Pol Makartni TUŽIO MUZIČKOG GIGANTA! (FOTO) (VIDEO)

Beograd je, dakle, jedini grad u regionu u kome će nastupiti Interpol, a karte će od petka biti na prodajnim mestima Eventima, po promo ceni od 1.790 dinara za parter i 2.490 dinara za VIP terasu.

Vest o ovom nastupu od večeras istaknuta je i na zvaničnom sajtu benda.

Pomenuti Turn On the Bright Lights (2002) odmah je lansirao Interpol u orbitu svetski značajnih bendova, a ovi Njujorčani tu reputaciju potvrdili su sledećim albumima, Antics (2004)...

Our Love To Admire (2007)...

Interpol (2010)...

i za sada poslednji, El Pintor (2014)

Interpol već godinama predvodi harizmatični pevač Pol Benks, koji je prošle godine s reperom RZA iz Wu-Tang Clan snimio album "Anything But Words" pod imenom Banks and Steelz.

Ako ovo nije muzička vest godine, onda zaista ne znamo šta je!

(S. M. S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.