Chinawoman opet dolazi u Beograd! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Promo

na ivici tišine

Chinawoman opet dolazi u Beograd! (FOTO) (VIDEO)

Na njenim koncertima uglavnom se sa strahopoštovanjem ćuti i prisustvuje dirljivom minimalističkom umetničkom majstorstvu
Objavljeno: 16:30h

Dom omladine Beograda ugostiće u subota 18. marta kanadsku kantautorku ruskog porekla Mišel Gurevič, čiji nastup počinje u 21 čas.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"New Decadence" je ime novog albuma Michelle Gurevich - kod naše publike omiljene pod umetničkim imenom Chinawoman. Svetski poznata cabaret - noir zvezda tokom proleća premijerno će ga predstaviti na svetskoj turneji, koja uključuje koncert u Domu omladine Beograda!

Kanadska kantautorka, ruskog porekla, iz Toronta, već godinama skreće na sebe pažnju izuzetno zanimljivim, jedinstvenim pristupom scenskom nastupu i komponovanju: radi se o veoma intimnom stvaralačkom svetu sa pesmama na ivici tišine, koje se odvijaju uz krajnje svedenu instrumentalnu pratnju, izdvajajući u prvi plan glas i poeziju Chinawoman.

foto: Promo

Na njenim koncertima uglavnom se sa strahopoštovanjem ćuti i prisustvuje dirljivom minimalističkom umetničkom majstorstvu, koje predstavlja potpuno posebno poglavlje na globalnoj alternativnoj sceni.

Ulaznice su u pretprodaji posredstvom Eventim mreže, po promotivnoj ceni od 1.000 dinara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.