Vredelo je čekati: Legendarni Oasis na Exitu, a dolaze i 2 velike TEHNO ZVEZDE! (VIDEO)
Foto: Promo

Leto ljubavi 2017!

Vredelo je čekati: Legendarni Oasis na Exitu, a dolaze i 2 velike TEHNO ZVEZDE! (VIDEO)

Jedan od najnagrađivanijih muzičara svih vremena, osnivač i pevač grupe Oasis, Liam Gallagher, otvoriće EXIT festival u četvrtak, 6. jula!
Objavljeno: 13:32h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jedan od najnagrađivanijih muzičara svih vremena, osnivač i pevač grupe Oasis, Liam Gallagher, otvoriće EXIT festival u četvrtak, 6. jula! Liam je uz Oasis osvojio čak 37 najprestižnijih muzičkih nagrada, a ovaj mančesterski bend koji su mediji prozvali naslednicima Bitlsa za samo tri godine od svog prvog, stigao i do najvećeg rok koncerta u britanskoj istoriji.

Živ je ELVIS, umro nije! Pojavila se nova fotografija koja dokazuje da je kralj roka među nama! (FOTO)

U čuvenoj anketi magazina Q iz 2010. godine, publika je Liama proglasila za najvećeg frontmena svih vremena, ispred ostalih velikih rok zvezda kao što su Freddie Mercury, Jim Morisson, Robert Plant i John Lennon! Njegov nastup na Exitu biće poseban, jer će pored hitova Oasisa, Liam predstaviti i svoj prvi solo album koji su mediji već proglasili za jedan od najiščekivanijih u 2017. godini, a čak i Robbie Williams, posle medijskih prepucavanja sa Liamom u 90-im, tim povodom je izjavio: "Liam je glas generacije i saundtrek naših života. Želim mu da snimi stvarno dobar album i verujem da će briljirati".

foto: promo

Iste noći kad i Liam, još jedan muzičar koji puni stadione dolazi na EXIT, ali na impozantnu Dance Arenu! Nemački tehno producent Paul Kalkbrennernev davno je nastupio pred pola miliona ljudi ispred Brandenburške kapije, potvrdivši status jedne od najvećih zvezda današnjice.

Liam i Paul obeležiće otvaranje festivala, ali završnu, veliku žurku, po uzoru na prošlogodišnji nastup Davida Guette, na glavnoj bini napraviće čovek koji je poslednjih pet godina jedan od vodeća tri svetska DJ-a, od čega prvoplasirani čak dve godine uzastopno - Hardwell!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.