Ponovili se u novoj godini: MaraQYa ima novog pevača i novi spot! (VIDEO)
Foto: Promo

Zavisan od tebe

Ponovili se u novoj godini: MaraQYa ima novog pevača i novi spot! (VIDEO)

Bend MaraQYa predstavlja nov spot za pesmu "Zavisan od tebe" kao i novog pevača Marka Vlahovića.
Objavljeno: 11:28h

Bend MaraQYa predstavlja novi spot za pesmu "Zavisan od tebe" kao i novog pevača Marka Vlahovića. Nakon duže pauze, bend se vratio sa novim autorskim pesmama "Živim kako hoću" i "Zavisan od tebe". Andrej Martinović potpisuje kompoziciju i tekst za "Zavisan od tebe", na aranžmanu je sarađivao sa Milošem Stanojevićem, dok je za produkciju bio zadužen Marko Louis.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! U novim pesmama MaraQYa zadržava svoj pravac, ali sa malo promenjenim senzibilitetom koju donosi frontmen Marko Vlahović, kao i novi članovi benda Ivan Radivojević na trubi, saksofonista Ognjen Gotovčević i bubnjar Dušan Damjanović.

Od osnivanja 2008. godine, bend je izdao dva albuma - "Savršen Dan" (2010) i "Soul i Biber" (2015). Pravac muzike koji sviraju je soul, neo soul, R&B, funk, hip hop.

Njihove pesme su se nalazile i na prvim mestima popularnih top lista Jelen Top 10 i MTV Domaćica. Od svog nastanka sarađuju sa rep izvođačima među kojima su Struka, Bege Fank, Toni Zen i Gru.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.