Najbolja filmska muzika i najbolje evropske trube u centru Novog Sada!
Foto: Promo

Dve.Nove!

Najbolja filmska muzika i najbolje evropske trube u centru Novog Sada!

Novosađani će uživati uz Simfonijski orkestar 2021 sa solistima Srpskog narodnog pozorišta i specijalnim gostom Sergejem Trifunovićem i nastup poznatog duvačkog orkestra Bobana Markovića
Objavljeno: 17:04h

Nakon novogodišnjih praznika kada je više od 40.000 ljudi uživalo slušajući raznovrsni muzički i prateći bogat kulturni program, tim Novi Sad 2021 pružiće na centralnom novosadskom trgu još jedno veliko slavlje za doček Srpske Nove godine uz Simfonijski orkestar 2021 sa solistima Srpskog narodnog pozorišta i specijalnim gostom Sergejem Trifunovićem, dok će Grad Novi Sad pokloniti svojim sugrađanima nastup evropski poznatog duvačkog orkestra Bobana Markovića.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U petak, 13. januara sa početkom u 21 čas više od 60 simfoničara Orkestra Novi Sad 2021 predstaviće publici najveće hitove filmske muzike u kojoj će dominirati muzika iz srpske kinematografije.

foto: Promo

Ovaj fantastičan spoj klasičnih instrumenata i popularne muzike ulepšaće i nastup vokalne solistkinje Srpskog narodnog pozorišta Jelene Končar i solistkinje Milene Srdić i gostovanje jednog od najznačajnijih srpskih glumaca današnjice Sergeja Trifunovića.

Zbog nižih temperatura, Simfonijski orkestar 2021 održaće koncert za pamćenje u Gradskoj kući Novog Sada, dok će publika imati priliku da uživa u njemu putem direktnog audio-vizuelnog prenosa na Trgu slobode. Kako je Nova godina proslavljena u znaku najrazličitijih muzičkih pravaca, doček Srpske Nove godine dobio je potpuno novi koncept koji će obeležiti spoj muzike simfonijskog orkestra i klasičnih instrumenata sa elektronskom muzikom, kada će poznati novosadski DJ Fanatik nastaviti program na Trgu slobode povezujući svoj set odabranih hitova sa filmskom muzikom.

foto: Promo

Nakon što DJ Fanatik dobro zagreje posetioce na Trgu, sledi nastup duvačkog orkestra legendarnog Bobana Markovića. Ovaj world music orkestar višestruko nagrađivanog maestra srpske trube, Bobana Markovića, proslavio se širom sveta energičnim nastupima, kao i muzikom za film Emira Kusturice "Underground" koji je dobitnik Zlatne palme na festivalu u Kanu, a publika na Trgu slobode imaće priliku da uživa u veoma dinamičnom nastupu vrhunskih muzičara.

foto: Promo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.