DAME, PAŽNJA Brat blizanac Džima Morisona dolazi u BG! Evo kad i gde da ga upoznate! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Promo

The Doors Alive u beogradu

DAME, PAŽNJA Brat blizanac Džima Morisona dolazi u BG! Evo kad i gde da ga upoznate! (FOTO) (VIDEO)

Karte za koncert najvećeg svetskog Doors tribjut benda mogu da se nabave na blagajni Doma Omladine i prodajnim mestima Eventima, po ceni od 1.900 dinara
Objavljeno: 11:48h

The Doors Alive, najveći svetski Doors tribjut bend, održaće koncert u Beogradu 11. februara u sali Amerikana Doma Omladine Beograda.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ne postoji bend koji je nastupao u Beogradu a da nije oduševljen vašom publikom! - iskren je frontmen The Doors Alive, Vili Skot. Iako nije bio ni rođen kada su Doorsi žarili i palili svetom, Vilija su stalno poredili sa legendarnim Džimom Morisonom - kako zbog izgleda, tako i zbog načina interpretacije.

Stoga ga je sestra ubedila da se prijavi na audiciju za što bolju kopiju čuvenog pevača, na kojoj je zasenio sve učesnike.

foto: Promo

- Njegova muzika živi već kroz tri generacije, a ove godine proslavljamo pet decenija od izlaska prvog albuma. Džim je imao fantastičan glas, pisao neverovatne stihove i stopostotno se davao na bini... I da se ne lažemo, bio je frajer u svakom smislu te reči - apsolutno mi je jasno zašto su žene ludele za njim!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.