Rokenrol Božić: Vizelj i Buč Kesidi u Elektropioniru (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

svirka u skadar mali

Rokenrol Božić: Vizelj i Buč Kesidi u Elektropioniru (VIDEO)

Oba benda nedavno su objavila debitantske albume: Vizelj - "Naj bolji" u martu i Buč Kesidi - "Posesivno opsesivni hospul"
Objavljeno: 12:00h

Bendovi Vizelj i Buč Kesidi imaće zajendički nastup 7. januara u beogradskom klubu Elektropionir.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Obe grupe nedavno su objavile debitantske albume: Vizelj svoj prvenac "Naj bolji" u martu, a "Posesivno opsesivni hospul" Buč Kesidija objavljen je u novembru 2016. godine.

Vizelj je osnovan početkom 2013. godine, kad su i imali prvi nastup. U narednih nekoliko godina nastupali su sa mnogim domaćim rok muzičarima. Njihov debitantski album "Naj Bolji", kao nastavak ideja sa prvog EP-a, formirao se tokom dve godine rada BIGZ-u.

Bend je ciljao da stvori kolaž različitih zvukova i atmosfera, i kao rezultat toga nastao je album koji skače sa hardkor panka na pijanu narodnu muziku, sa grandža preko fjužna na kantri, mešajući različite, često suprotstavljene uticaje. Iako ovo možda zvuči kao haos, postoji neki red u tom ludilu.

Buč Kesidi je mladi levoruki pancevački rokenrol trio nastao 2014. godine. Godinu dana kasnije potpisali su ugovor za izdavačku kuću Lampshade media i izbacili mini EP pod nazivom "Španska serija", kao uvertiru u debi album "Posesivno-osuplsivni hospul".

Bend je do sad svirao sa Jarbolima, Stuttgart Online-om, Artan Lili, kao i na mnogim festivalima - Exit, Arsenal Fest, Berlin Music Fest München i drugima. Poznat je po hitovima Jaa (imam plaan), Pola pet, Stani!! Stani!!! koji su obarali rekorde na nepostojećim top listama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.