SAMO NA VINILU: Električni orgazam objavio živi album Puštaj muziku! (VIDEO)
Foto: Dejan Matekalo

Snimak jubileja

SAMO NA VINILU: Električni orgazam objavio živi album Puštaj muziku! (VIDEO)

Posebnu draž predstavlja snimak nastup Gileta i Ljube sa članovima prve postave benda basistkinjom Marinom Vulić i gitaristom Ljubomirom Jovajovićem Jovecom u novotalasnim klasicima "Konobar" i Zlatni papagaj"
Objavljeno: 16:46h

Električni orgazam objavio je na vinilu objavio živi album "Puštaj muziku!", koji je snimljen u decembru prošle godine u Domu omladine Beograda, gde je bend koncertno proslavljao 35 godina postojanja. Izdavač je Long Play.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Puštaj muziku" donosi živa izvođenja 10 pesama - od "Vi" sa početka karijere, preko kasnijih hitova "Ja sam težak kako konj" i "Kako bubanj kaže", do singla novijeg datuma "Bio sam loš" - što je zabeleženo 27. decembra 2015. godine na drugom od dva trijumfalna koncerta u dvorani "Amerikana" DOB-a.

foto: Promo

Gitarista i pevač Srđan Gojković Gile, klavijaturista i pevač Ljuba Đukić, gitarista Branislav Petrović Banana, basista Zoran Radomirović Švaba i bubnjar Blagoje Nedeljković Pače uživo su odsvirali i pesme sa poslednjeg studijskog albuma "To što vidiš to i jeste" - "Ti to možeš" i "Pokaži mi".

Posebnu draž "Puštaj muziku!" predstavlja zabeležen nastup Gileta i Ljube sa članovima prve postave benda basistkinjom Marinom Vulić i gitaristom Ljubomirom Jovajovićem Jovecom u novotalasnim klasicima "Konobar" i Zlatni papagaj", kao i sa basistom druge postave Jovanom Jovanovićem-Grofom u "Pođimo" i "Dokolici".

"Puštaj muziku!" štampan je u ograničenom tiražu i može se naći u Beogradu u prodavnicama Jugoton, Multimedija, Metropolis, Dallas Music Shop, Jugovinil i knjižarama Delfi, kao i u Vintage Shop-u u Nišu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.